BOVAG auto kopen bij JARO Automotive

Bekijk ons aanbod BOVAG auto's!

Bij JARO Automotive, als aangesloten BOVAG-autbedrijf, vind je gemakkelijk de occasion die bij je past. BOVAG is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Autobedrijven die zich willen aansluiten moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden.

JARO Automotive wil graag professioneel te werk gaan en garant staan voor kwaliteit. Staat de gewense occasion niet tussen ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons of plaats direct een zoekopdracht.

Of breng een bezoek aan onze showroom in Nieuwleusen.

Vind jouw perfecte auto uit onze voorraad

BOVAG auto kopen: zekerheid en betrouwbaarheid

Ben je op zoek naar een nieuwe auto en wil je zekerheid en betrouwbaarheid? Dan is het kopen van een BOVAG auto zeker het overwegen waard. BOVAG staat namelijk voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over het kopen van een BOVAG auto.

Wat is Bovag?

BOVAG staat voor "Brancheorganisatie voor de Voertuigenhandel, -reparatie en -onderhoud". Dit is een branchevereniging die zich richt op de belangen van autobedrijven in Nederland. BOVAG stelt strenge eisen aan haar leden op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor kun je als consument met een gerust hart een auto kopen bij een BOVAG-lid.

Voordelen van het kopen van een BOVAG auto

Een BOVAG auto kopen heeft verschillende voordelen. Zo kun je kiezen voor 12 maanden garantie op de aankoop van een occasion. Ook kun je rekenen op een uitgebreide inspectie van de auto voordat deze verkocht wordt. Hierdoor weet je zeker dat je een betrouwbare auto koopt. Daarnaast kun je bij een BOVAG-lid terecht voor onderhoud en reparaties. Zo ben je verzekerd van goede service en kwaliteit.

Waar kun je een BOVAG auto kopen?

Je kunt een BOVAG auto kopen bij alle autobedrijven die zijn aangesloten bij BOVAG. Dit zijn er meer dan 9.000 in Nederland. Je herkent een BOVAG-lid aan het BOVAG-logo dat op de gevel van het autobedrijf staat. Ook kun je op de website van BOVAG zoeken naar een BOVAG-lid bij jou in de buurt.

Conclusie

Een BOVAG auto kopen is een goede keuze als je op zoek bent naar zekerheid en betrouwbaarheid. BOVAG stelt namelijk hoge eisen aan haar leden op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.