Ben jij op zoek naar een tweedehands auto in de provincie Overijssel? JARO Automotive!

Ongetwijfeld ben je eerst op zoek gegaan via het internet naar een nieuwe auto. Je hebt in de zoekmachine van Google wellicht "occasion Overijssel" of "tweedehands auto Overijssel" gezocht. Vaak kom je terecht op portalen zoals Gaspedaal, Autoscout24, Autotrack, Autowereld en Marktplaats. Op deze portalen worden ook de auto's van JARO Automotive uit Nieuwleusen aangeboden.

Natuurlijk is het lastig om in een groot aanbod jouw droomauto te vinden. Misschien weet je nog niet precies welk merk of model je wilt hebben. Dat maakt het zoeken naar een 2dehands auto nog lastiger. Bij JARO Automotive is het mogelijk om een zoekopdracht te plaatsen. Samen gaan we op zoek naar welk tweedehands auto het beste bij je past. Hiervoor kun je een afspraak maken met onze verkopers in de showroom, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een videocall via Whatsapp met te plannen en natuurlijk kun je ons ook altijd even bellen.

Bij JARO Automotive is alles mogelijk. Wanneer je in Overijssel woont is JARO Automotive het autobedrijf waar je zeker een kijkje moet komen nemen. Je kunt een eerste indruk krijgen in onze vituele showroom op onze website. Daar wordt onze actuele voorraad gepresenteerd. Heb jij jouw tweedehands auto gevonden, maak dan snel een afspraak zodat je een proefrit kunt maken in de auto die jij op het oog hebt. 

We zien er naar uit om met jou in contact te komen! Maak snel een afspraak of bel naar onze vestiging in Nieuwleusen. Een Whatsapp berichtje kan natuurlijk ook altijd!